«Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπρούνο Φερνάντες»

«Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπρούνο Φερνάντες»

Στη Μαδρίτη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πορτογάλος, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα.

Σε μια δήλωση έκπληξη προχώρησε ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντνιέλε Πράντε αναφορικά με το μέλλον του Μπρόυνο Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος μέσος αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του καλοκαιριού, καθώς πριν μερικό διάστημα βρέθηκε μια ανάσα από τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 70 εκατομμύρια ευρώ, όμως, που απαιτούσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την παραχώρησή του αποτέλεσαν απαγορευτικό ποσό για τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι τελικά απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα, πάντως, με τον τεχνικό διευθυντή της Φιορεντίνα, αυτό δεν σημαίνει πως ο 24χρονος θα παραμείνει στην Πορτογαλία και την επόμενη σεζόν, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει σε συμφωνία με τα «λιοντάρια» για την απόκτησή του.

«Ο Μπρόυνο Φερνάντες είναι έτοιμος να πάει στη Ρεάλ για 70 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε ο Ιταλός, προκαλώντας έκπληξη στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του νεαρού μέσου συνδέεται με τους Μαδριλένους, καθώς πριν μερικές εβδομάδες Μέσα της Ισπανίας είχαν βγάλει στην επιφάνεια το φλερτ που υπήρχε μεταξύ των δυο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ