Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 2-2

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 2-2

Η Μπαρτσελόνα άφησε δύο βαθμούς στην Παμπλόνα με την Οσασούνα να αποσπά ισοπαλία 2-2 από τους «μπλαουγκράνα» χάρη σε δύο γκολ του Τόρες. Έγραψε ιστορία ο Φατί.

Νέα απώλεια για την Μπαρτσελόνα που έμεινε στο 2-2 με την Οσασούνα στην Παμπλόνα. Μέσι και Σουάρεζ δεν ήταν στην αποστολή και για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την πρεμιέρα με την Μπιλμπάο, οι «μπλαουγκράνα» τα βρήκαν σκούρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το… καλημέρα καθώς στο 7′ ο Μπράντον σέντραρε από δεξιά και ο Τόρες με εντυπωσιακό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Το ημίχρονο πέρασε με την Μπαρτσελόνα να μην κάνει ούτε μία ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα του Βαλβέρδε μπήκε δυνατά και πίεσε από την αρχή. Στο 51′ ύστερα από σέντρα του Πέρεθ ο Ανσού Φατί, που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 1-1 για την Μπαρτσελόνα με πολύ όμορφη κεφαλιά και σε ηλικία 16 ετών και 304 ημερών έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών αφήνοντας πίσω τους Μπόγαν Κρκιτς (17 ετών και 53 ημερών) και Λιονέλ Μέσι (17 ετών και 331 ημερών).

Παράλληλα ο Φατι έγινε ο τρίτος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga μετά τους Φαμπρίς Ολίνγκα (16 ετών και 98 ημερών) και Ίκερ Μουνιαΐν (16 ετών και 289 ημερών).

Η ανατροπή ήρθε στο 64′ με τον Αρτούρ να κάνει το 1-2 με πλασέ και πάλι από ασίστ του Πέρεθ.

Στο 78′ ο Τερ Στέγκεν έσωσε μετά από σουτ του Βιλάρ αλλά τέσσερα λεπτά μετά ο Πικέ έκανε πέναλτι, με τον Τόρες να ευστοχεί και να κάνει το 2-2. Στο 88′ ο Πέρεθ έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην Μπαρτσελόνα αλλά καθυστέρησε μόνος μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν Μαρτίνεθ, Νάτσο Βιδάλ, Αριδάνε, Εστουπινιάν, Νταβίντ Γκαρσια, Όιερ, Μέριδα (71’ Μονκαγιόλα), Τόρες, Ρουμπέν Γκαρσία (65’ Ιμπάνιεθ), Άβιλα, Μπράντον Γιάμας (78′ Βιγιάρ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (46’ Φατί), Πικέ, Ραφίνια (53’ Αρτούρ), Μπούσκκετς, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ (82’ Βιδάλ), Σέρχι Ρομπέρτο, Γκριεζμάν, Πέρεθ

https://www.youtube.com/watch?v=te6ZSiBBoWg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ