Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 3-2

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εϊμπάρ 3-2

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, όμως η Ατλέτικο είχε απαντήσεις. Ισοφάρισε και στην εκπνοή με ήρωα τον Τόμας Παρτέι πήρε τη νίκη κόντρα στην Εϊμπάρ και έκανε το 3/3!

Μετά τα εμπόδια των Χετάφε και Λεγκανές, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε και το εμπόδιο της Εϊμπάρ που της έβαλε δύσκολα, προηγούμενη με 0-2. Οι Ροχιμπλάνκος με πείσμα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα (2-2) και στην εκπνοή ο Τόμας Παρτέι σκόραρε γράφοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του Σιμεόνε που έχει κάνει ιδανική εκκίνηση στη φετινή La Liga μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Την στιγμή που οι έτεροι διεκδικητές του τίτλου (Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης) έχουν ήδη στραβοπατήσει!

Πριν την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών λεπτών, οι φιλοξενούμενοι με τον  Τσάρλες (8′) άνοιξαν το σκορ, σοκάροντας το Wanda Metropolitano. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αρμπίγια στο 19ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας δύσκολο το έργο της ανατροπής. Όμως οι Ροχιμπλάνκος έχουν… φτιαχτεί για τα δύσκολα. Έτσι αρχικά με τον Ζοάο Φέλιξ, στο 27ο λεπτό μείωσαν σε 1-2.

Εν συνεχεία, με τον Βιτόλο ισοφάρισαν σε 2-2 και ο Παρτέι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 84′ σκόραρε στην εκπνοή, γράφοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του που παρελαύνει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Την ίδια ώρα, η Γρανάδα πέρασε σαν άνεμος (0-3) από την έδρα της Εσπανιόλ (13’ Πουέρτας, 68’ Φερνάντεθ, 74’ Αζίζ) και την άφησε στην προτελευταία θέση με ένα βαθμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Ερμόσο, Λόντι, Τρίπιερ, Gior;ente (46′ Βιτόλο), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ (78′ Ρικέλμε), Ζοάο Φέλιξ (84′ Παρτέι, Ντιέγκο Κόστα

Εϊμπάρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντμίτροβιτς, Ολιβέιρα, Ράμις, Αρμπίγια, Τεχέρο, Εσπόζιτο, Ντιόπ, Ορεγιάνα, Ινούι, Πέδρο Λεόν (86′ Κορέρα), Αλβαρεθ (55′ Ολιβέιρα), Τσάρλες (63′ Κίκε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ