Φάμπρεγας: «Απίθανο να υπάρξει νέος Μέσι»

Φάμπρεγας: «Απίθανο να υπάρξει νέος Μέσι»

Ο Σεσκ Φάμπρεγας σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι είναι αδύνατον να υπάρξει νέος Λιονέλ Μέσι στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο Σεσκ Φάμπρεγας, μιλώντας στην AS λέγοντας μάλιστα πως δεν θα ξαναϋπάρξει παίκτης σαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε πως ο πρώην συμπαίκτης του στους «μπλαουγκράνα» είναι μοναδικός στο είδος του και είναι απίθανο να βγει παίκτης σαν κι εκείνον ξανά στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Έχουμε δει απίστευτους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο αλλά ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Διανύει την 17η του ποδοσφαιρική σεζόν και είναι ο καλύτερος από την ηλικία των 18 ετών. Έχω δει πράγματα που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει. Κάθε τρεις μέρες πετυχαίνει γκολ, ενώ αγωνίζεται και με την Εθνική Αργεντινής. Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο καιρό μαζί με τον Μέσι.

Την πρώτη σεζόν που αγωνιστήκαμε μαζί είχαμε άψογη συνεργασία. Ωστόσο, οι δύο επόμενες αγωνιστικές σεζόν δεν ήταν ευχάριστες για μένα εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που αντιμετώπισα. Δεν ήμουν σε αγωνιστική φόρμα τις κρίσιμες στιγμές της σεζόν και αυτό αναμφίβολα επηρέασε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ