Ντέκο: «Δώρο για τον Φέλιξ ο Σιμεόνε»

Ντέκο: «Δώρο για τον Φέλιξ ο Σιμεόνε»

Ο Ντέκο υποστήριξε σε δηλώσεις του πως ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Ζοάο Φέλιξ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της, αυτή του Ζοάο Φέλιξ, καταβάλλοντας το ποσό-ρεκόρ των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα.

Στον νεαρό επιθετικό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Ντέκο, τονίζοντας πως ο 19χρονος μετακομίζοντας στην Ατλέτικο Μαδρίτης, θα μπορέσει να δουλέψει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και κατ’ επέκταση να εξελιχθεί.

Επιπλέον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ροχιμπλάνκος» και τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς και την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι δώρο για τον Φέλιξ το να μπορεί να παίζει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δουλεύει με τον Σιμεόνε, έναν προπονητή που μπορεί να του δώσει πράγματα»

Ο Σιμεόνε έχει αλλάξει τη νοοτροπία του κλαμπ και των παικτών, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Η Ατλέτικο έχει αναδειχθεί σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις, καθώς και σπουδαία δουλειά από το κλαμπ, τον πρόεδρο, τους διευθυντές και από τον τρομερό προπονητή, ο οποίος τυχαίνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης για να προβαίνει σε αλλαγές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ