Γιόρτασε προκαταβολικά τις νίκες του Μέσι η Σούζι Κορτέζ (pics)

Γιόρτασε προκαταβολικά τις νίκες του Μέσι η Σούζι Κορτέζ (pics)

Το μοντέλο από τη Βραζιλία δημοσίευσε στο λογαριασμό της στα social media φωτογραφίες όπου είναι καλυμμένη με χρυσό για να γιορτάσει τις νίκες του Μέσι στις επερχόμενες ψηφοφορίες.

Ο Μέσι είναι μέσα στους υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα και η Βραζιλιάνα Σούζι Κορτέζ, μοντέλο στο επάγγελμα, έδειξε την προτίμηση της.

Εμπνευσμένη από τη θεά Νίκη, καλύφθηκε με χρυσό, περιμένοντας να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο τη νίκη του Μέσι τόσο στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας, όσο και σε σε αυτή του καλύτερου παίκτη της FIFA.

«Η έμπνευσή μου για το χρυσό χρώμα ήταν η Ελληνίδα θεά της νίκης και των αθλημάτων, Νίκη, για να γιορτάσω τη Χρυσή Μπάλα αλλά και το Βραβείο του καλύτερου παίκτη της FIFA που θα κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι», έγραψε κάτω από μία φωτογραφία της η Βραζιλιάνα.

Η Κορτέζ, που έχει δηλώσει επανειλλημένα φαν του Μέσι, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα από το 2015 και μετά, αφού τότε κέρδισε τον διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων της Βραζιλίας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Minha pintura corporal é banhada a ouro inpirada em uma Deusa grega dos esportes para reverenciar o Deus único do futebol @leomessi! Tenho certeza que ele vai ganhar o prêmio da the best FIFA e a sexta ⚽️ Ballon d’Or. PHOTO @thiagoalencarfotodigital MAKE @karollima.makeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@suzycortezoficial) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@leomessi o grande o the best! Homenagem ao melhor jogador do mundo e que venha sua 6 bola ouro e o the best FIFA 2019. Photo: @thiagoalencarfotodigital makeup: @karollima.makeup @alissonalves___ ⚽️ #BallondOr #Messi #Football #FIFA #SuzyCortez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@suzycortezoficial) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ