Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 5-2

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 5-2

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπαρτσελόνα που επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια για την 4η αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εντός έδρας με 5-2 της Βαλένθια, για την 4η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στις νίκες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μπλαουγκράνα ήταν ο 16χρονος Ανσού Φατί, ο οποίος ντύθηκε… Λιονέλ Μέσι και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο νέος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ 5 λεπτά αργότερα ήταν αυτός που πάσαρε στον Ντε Γιονγκ, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο.

Στο 27′ ο Γκαμέιρο μείωσε σε 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ένα γκολ, που μέτρησε μετά την χρήση του VAR. Ο έμπειρος επιθετικός νίκησε τον Τερ Στέγκεν, έβαλε ξανά την Βαλένθια στο παιχνίδι και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πικέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 51′, μετά από γκάφα του Σίλεσεν. Ο Γκριεζμάν έκανε το σουτ, ο πορτιέρο της Βαλένθια έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αυτή χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πικέ έκανε εύκολα το 3-1.

Στο 61’ ο Λουίς Σουάρες βρήκε δίχτυα για το 4-1 με ωραίο σουτ, σκοράροντας στην πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του. Στο 82′ ο Ουρουγουανός φορ ξαναχτύπησε σκοράροντας για το 5-1, με τον Μάξι Γκόμες να μειώνει στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα μείωσε στους πόντους τη διαφορά από την κορυφή και την Ατλέτικο Μαδρίτης που γκέλαρε στο Ανοέτα (2-0).

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ