Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με πρόστιμο 300 εκατ. ευρώ για τον Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει με πρόστιμο 300 εκατ. ευρώ για τον Γκριεζμάν

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει μπει σε μπελάδες, καθώς ο Εισαγγελέας που εξετάζει την υπόθεση του Γκριεζμάν πρότεινε την τιμωρία της ακόμα και με πρόστιμο ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα έχε σοβαρά προβλήματα με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι.

Η Μπάρτσα είχε ανακοινώσει πριν μερικούς μήνες τον Γάλλο επιθετικό από τους ροχιμπλάνκος πληρώνοντας 120.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γάλλου μέσου από την 1η Ιουλίου 2019.

Όμως η Ατλέτικο θεωρεί ότι οι μπλαουγκράνα έπρεπε να δώσουν 200.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο καθώς αυτό ήταν το ύψος της ρήτρας πριν μπει ο Ιούλιος. Η υπόθεση πλέον πάει δικαστικώς και φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε μπελάδες και μάλιστα χοντρούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Εισαγγελέας που εξετάζει την υπόθεση του Γκριεζμάν πρότεινε την τιμωρία της Μπαρτσελόνα ακόμα και με πρόστιμο ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσει και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ