Νέο συμβόλαιο στον Ανσού Φατί προτείνει η Μπαρτσελόνα

Νέο συμβόλαιο στον Ανσού Φατί προτείνει η Μπαρτσελόνα

Ο 16χρονος Ανσού Φατί έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό και η Μπαρτσελόνα θέλει να τον «δέσει» στο Καμπ Νου».

Μετά τους τραυματισμούς των Σουάρες και Μέσι στην αρχή της σεζόν, όλοι περίμεναν τον Γκριεζμάν «να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» μέχρι να γυρίσουν οι τα δύο αστέρια της ομάδας.

Ωστόσο, αυτός που εντυπωσίασε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις εμφανίσεις του ήταν ο 16χρονος Ανσού Φατί. Έτσι, σύμφωνα με το Catalunya Radio, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, «δένοντας» τον στο «Καμπ Νου» για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αν ο Φατί αποδεχτεί την πρόταση, θα γίνει πλουσιότερος κατά 700.000 ευρώ καθώς αυτό θα είναι το πριμ υπογραφής του συμβολαίου. Οι ετήσιες απολαβές του νεαρού άσου θα καθορίζονται από το αν βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη ομάδα ή αν θα αγωνίζεται και με τη Μπαρτσελόνα Β’

Μάλιστα, από τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιαστεί και η ισπανική ομοσπονδία, εκκινώντας τις διαδικασίες για να γίνει Ισπανός ο παίκτης που κατάγεται από τη Γουινέα Μπισάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ