Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Στον επόμενο τόνο τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Στην εθνική Ισπανίας ο Ανσού Φατί

Το 16χρονο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, προτιμά να αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας, αντί για τη Γουινέα ή την Πορτογαλία.

Στην εθνική Ισπανίας ο Ανσού Φατί | to10.gr

Ο παίκτης-αποκάλυψη της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, επιθυμεί να αγωνιστεί με την φανέλα της Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο νεαρός έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις εθνικές ομάδες, αρχής γενομένης την χώρα καταγωγής του τη Γουινέα, τη «φούρια ρόχα» και την Πορτογαλία, της οποίας η Ομοσπονδία προσπαθεί να τον πείσει εδώ και αρκετό καιρό.

Το «next big thing» της Μπαρτσελόνα φαίνεται να επιλέγει την εθνική ομάδα της Ισπανίας και η διαδικασία απόκτησης της  ισπανικής υπηκοότητας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της, αφού η Ομοσπονδία δουλεύει για αυτή ήδη τρεις μήνες.

Ενδέχεται μάλιστα να αγωνιστεί με τα χρώματα της «φούρια ρόχα»  στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας U-17, Νταβίντ Γκορντ, δήλωσε για τον 16χρονο: «Ο Ανσού Φατί έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και με άλλη εθνική ομάδα, αλλά αυτός θέλει να παίξει με την Ισπανία και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον έχουμε κοντά μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».