«Καθάρισε» στο τέλος η Βιγιαρεάλ

«Καθάρισε» στο τέλος η Βιγιαρεάλ

Με δύο γκολ από το 77' και μετά, η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 2-0 εντός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική της Λα Λίγκα.

Η Βιγιαρεάλ κυριάρχησε στο «Θεράμικα» της Βαγιαδολίδ, έχοντας και την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά χρειάστηκε ένα γκολ – πέναλτι του Σάντι Καθόρλα στο 77′ για να λύσει το γόρδιο δεσμό στην άμυνα της Βαγιαδολίδ. Ο Οντιβέρος το δεύτερο γκολ στο 89′.

Η Βιγιαρεάλ είχε εξ’ αρχής τον έλεγχο του αγώνα με την Βαγιαδολίδ να προσπαθεί να «χτυπήσει» στην κόντρα. Έκανε, μάλιστα, την πρώτη ευκαιρία του ματς με τον Ασένχο να μπλοκάρει το σουτ του Τρέχο. Ο Καθόρλα απάντησε στο 32′ με ένα σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα του Μασίπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βιγιαρεάλ μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και το έκανε μην αφήνοντας την Βαγιαδολίδ να κάνει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Ο Μασίπ απέκρουσε το σουτ του Εκαμπί στο 70′. Στο 76′ η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καθόρλα.

Η Βαγιαδολίδ αποφάσισε να βγει μπροστά, μήπως και καταφέρει να ισοφαρίσει αλλά τελικά δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Οντιβέρος στο 84′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ