Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Τέσσερις μέρες μετά τη βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σεβίλλης και ανέβηκε στην 1η θέση της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πίσω της το σοκ του Champions League με την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σεβίλλης, κράτησε για πρώτη φορά φέτος ανέπαφη την εστίας της και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, εκεί όπου συγκατοικεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο 64′ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα από τα δεξιά του Καρβαχάλ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Καρίσο (81′ Νολίτο), Ρεγιλόν, Φερνάντο, Ζορντάν (70′ Τσιτσαρίτο), Μπανέγα, Οκάμπος, Βάσκες (52′ Τόρες), Ντε Γιονγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κρος, Καζεμίρο, Χάμες (76′ Βαλβέρδε), Αζάρ (90′ Βάθκεθ), Μπέιλ, Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ