Μέσι: «Να είμαι εδώ με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, αξία ανεκτίμητη» (vid)

Μέσι: «Να είμαι εδώ με τη γυναίκα και τα παιδιά μου, αξία ανεκτίμητη» (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι μετά την ανάδειξη του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή για το 2019 έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο κάνοντας ειδική αναφορά στη γυναίκα του και τους γιους του.

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον κόσμο από τη FIFA και στην ευχαριστήρια ομιλία του συγκίνησε με την αναφορά στους γιους του.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αφού παρέλαβε το βραβείο του μίλησε για τα παιδιά του, που είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν από κοντά τη βράβευση, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στη γυναίκα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια βραδιά πολύ ιδιαίτερη για εμένα διότι έχω την τύχη να είναι εδώ μαζί μου η γυναίκα μου, αλλά κυρίως οι δύο από τους τρεις γιους μου και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Να τους βλέπω εδώ, να μπορώ να χαρώ μαζί τους αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν έχει τιμή.

Οι γιοι μου είναι ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο και είναι ξετρελαμένοι που βλέπουν εδώ γύρω όλους τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους. Είναι και ντροπαλοί και ντρέπονται να ζητήσουν αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ