Πάει για Κουλιμπαλί η Μπαρτσελόνα

Πάει για Κουλιμπαλί η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά που σε βάθος χρόνου θα διαδεχθεί τον Πικέ και φαίνεται ότι ο εκλεκτός είναι ο Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Ζεράρ Πικέ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την «κολόνα» στην άμυνα της Μπαρτσελόνα και τον παίκτη που ηγείται στο πίσω μέρος του γηπέδου.

Όμως κακά τα ψέματα τα χρόνια έχουν περάσει για τον Ισπανό στόπερ και στην Μπάρτσα θέλουν σιγά σιγά να μπουν σε διαδικασία ανανέωσης, ψάχνοντας τον παίκτη που θα αντικαταστήσει επάξια στο μέλλον τον Πικέ.

Οι άνθρωποι των μπλαουγκράνα κοιτάζουν την αγορά και φαίνεται να έχουν κατασταλάξει στον «εκλεκτό» για να διαδεχθεί τον Πικέ στο μέλλον. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Καλιντού Κουλιμπαλί που είναι ο ποδοσφαιριστής που κυριαρχεί στα μετόπισθεν της Νάπολι.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί την περίπτωση του ενώ φέρεται να έχει στείλει τον Ερίκ Αμπιντάλ για να επικοινωνήσει με τους παρτενοπέι. Η περίπτωση του είναι δύσκολη, αφού ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας ζητάει περίπου 150 εκατ. ευρώ, όμως ο ίδιος ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ισπανία και δη στο Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ