Βαγιαδολίδ- Γρανάδα 1-1

Βαγιαδολίδ- Γρανάδα 1-1

Η Γρανάδα έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, δεν κατάφερε να επιβληθεί της Βαγιαδιολίδ εκτός έδρας (1-1), αλλά παρέμεινε στην κορυφή της La Liga.

Η Γρανάδα πριν επισκεφθεί το «Χοσέ Θορίγια» για την έκτη αγωνιστική της La Liga, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την τελευταία εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-0) να ξεχωρίζει.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να νικήσουν και τη Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, αλλά με την ισοπαλία (1-1) παρέμειναν στην κορυφή της La Liga και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν.

Παρόλο που οι νεοφώτιστοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Όσκαρ Πλάνο στο 12’ (με κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα στην περιοχή), δεν πτοήθηκαν και ανέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, λοιπόν, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κάρλος Φερνάντεθ (42′), τον επιθετικό που απέκτησαν ως δανεικό από την Σεβίλλη.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να ελέγξουν το παιχνίδι, πέτυχαν και δεύτερο γκολ που δεν μέτρησε για οφσάιντ, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν τη Βαγιαδολίδ μακριά από την εστία τους , φεύγοντας από το «Νουέβο Χοσέ Θορίγια» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ