Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 2-1

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 2-1

Με τον Μέσι να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά φέτος αλλά να γίνεται αλλαγή για προληπτικούς λόγους στο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα της Βιγιαρεάλ με 2-1 και επέστρεψε στις νίκες.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου» και έψαχνε μια καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες μετά το νέο στραπάτσο που υπέστη κόντρα στην Γρανάδα το περασμένο Σάββατο. Αυτό που κατάφερε ήταν μόνο η νίκη, με 2-1, καθώς ούτε καλό ποδόσφαιρο έπαιξε αλλά ανησυχεί και για τον Λιονέλ Μέσι που αν και ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά φέτος, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενοχλήσεων.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα που μέσα σε 15 λεπτά φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη. Στο 6′ και στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ όταν από κόρνερ του Μέσι ο Γκριεζμάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-0. Στο 15′ οι Καταλανοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ χάρη σε μια απίθανη έμπνευση του Αρτούρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος με έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ασένχο που απλά κοίταζε.

Το ματς στο πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις παρά μόνο γκολ. Έτσι, ένα λεπτό πριν το τέλος ο Καθόρλα μιμήθηκε τον Αρτούρ και με εκπληκτικό σουτ μείωσε σε 2-1 το σκορ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βαλβέρδε άφησε στον πάγκο τον Μέσι που ένιωσε ενοχλήσεις και στη θέση του πέρασε ο Ντεμπελέ. Το τέμπο του ματς δεν άλλαξε όμως με τις φάσεις να είναι ελάχιστες και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να μην μπορούν να γίνουν απειλητικοί. Πιο σημαντικές ευκαιρίες ήταν ένα σουτ του Καθόρλα στο 49′ με τον Τερ Στέγκεν να του λέει «όχι» και για την Μπαρτσελόνα μια όμορφη προσπάθεια του Φατί, που είχε περάσει αλλαγή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέδο, Φίρπο, Μπούσκετς, Σέρχι Ρομπέρτο (62’ Ντε Γιονγκ), Αρτούρ, Μέσι (46’ Ντεμπελέ), Σουάρες (78’ Φάτι), Γκριεζμάν

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πένια, Αλμπιόλ, Κιντιγιά, Πάου Τόρες, Ιμπόρα, Ανγκισά, Οντιβέρος (57’ Εκαμπί), Τσουκβουέζε, Καθόρλα (77’ Μπάκα), Ζεράρδ Μορένο (67’ Μόι Γκόμεθ)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τρίτη, 24/9

Βαγιαδολίδ-Γρανάδα 1-1
(12’ Πλάνο – 42’ Φερνάντεθ)

Μπέτις-Λεβάντε 3-1
(45’+3’, 48’ Μορόν, 67’ Ιγκλέσιας – 7’ Ερνάνι)

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1
(6’ Γκριεζμάν, 15’ Αρτούρ – 44’ Καθόρλα)

Τετάρτη, 25/9

Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)
Λεγκανές-Μπιλμπάο
Βαλένθια-Χετάφε (21:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα (22:00)

Πέμπτη, 26/9

Εϊμπάρ-Σεβίλλη (20:00)
Θέλτα-Εσπανιόλ (21:00)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Αλαβές (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ