Μπαρτσελόνα: Καλείται να πληρώσει… 300 ευρώ για την υπόθεση Γκριεζμάν

Μπαρτσελόνα: Καλείται να πληρώσει… 300 ευρώ για την υπόθεση Γκριεζμάν

Οι «μπλαουγκράνα» καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ, μετά την καταγγελία της Ατλέτικο για παράνομη προσέγγιση του Γκριεζμάν όσο εκείνος αγωνιζόταν στην ομάδα της Μαδρίτης.

Το ιλιγγιώδες, για την ίδια, ποσό των… 300 ευρώ καλείται να πληρώσει η Μπαρτσελόνα για να κλείσει η υπόθεση Γκριεζμάν. Το δικαστήριο επέβαλλε αυτή την ποινή μετά την καταγγελία της Ατλέτικο Μαδρίτης για προσέγγιση του παίκτη από τους «μπλαουγκράνα» σε μία περίοδο που δεν επιτρεπόταν.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν ζητήσει αρχικά να μπλοκαριστεί η μεταγραφή του Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα, καθώς ισχυρίζονταν πως η ρήτρα του Γκριεζμάν ήταν 200 εκατομμύρια την περίοδο που συμφώνησε με την ομάδα της Καταλωνίας. Υπενθυμίζεται πως οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν 120 εκατομμύρια, καθώς αυτή ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη μετά την 1η Ιουλίου.

Η απόφαση αναφέρει πως δεν υπάρχουν γραπτές αποδείξεις συμφωνίας μεταξύ παίκτη και Μπαρτσελόνα πριν την 1η Ιουλίου, ενώ το δικαστήριο έκρινε πως η προσέγγιση του παίκτη έγινε μετά τον Μάιο, αφότου δηλαδή ο παίκτης είχε εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Ατλέτικο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιβλήθηκε και η μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην Μπαρτσελόνα, όπως είχε προτείνει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ