Βιγιαρεάλ – Μπέτις 5-1

Βιγιαρεάλ – Μπέτις 5-1

Η εκπληκτική Βιγιαρεάλ διέλυσε με 5-1 την Μπέτις στο «Κεράμικα» χάρη σε πανδαισία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Μια Βιγιαρεάλ βγαλμένη από τα όνειρα των οπαδών της εμφανίστηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέτις την οποία διέσυρε με 5-1.

Έτσι το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε τους 11 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της La Liga ενώ η Μπέτις έμεινε στους 8 βαθμούς.

Στο 33′ ο Εκαμπί σκόραρε μετά από ασίστ του Ζεράρ Μορένο αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ αλλά έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του εξαιρετικού Καθόρλα.

Η Μπέτις ισοφάρισε στο 48′ σε μια από τις λιγοστές της ευκαιρίες, με όμορφο σουτ του Έμερσον αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ.  Στο 66′ ο Καθόρλα έκανε το 2-1 με πέναλτι και από κει και μετά μόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο.

Ο Εκαμπί με πλασέ στο 76′ έκανε το 3-1 για να έρθουν ακόμη δύο γκολ στις καθυστερήσεις με τους Ζεράρ Μορένο και Τσουκβουέζε να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Πάου, Πένια, Κιντίγια, Ανγκισά, Καθόρλα (85′ Τριγιέρος), Ιμπόρα, Ζεράρ Μορένο, Μόι Γκόμεθ (57′ Τσουκβουέζε), Εκαμπί (79′ Οντιβέρος)

Ρεάλ Μπέτις: Ρόμπλες, Φεντάλ, Μπάρτρα, Άλεξ Μορένο (79′ Ραούλ Ντε Χάρο), Έμερσον, Χοακίν (79′ Λάινεθ), Καρβάλιο, Κανάλες, Πεντράθα (75′ Τέγιο), Μπόρχα Ιγκλέσιας, Λορέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ