Μπαρτσελόνα: Αιχμές κατά της διοίκησης από τον Πικέ

Μπαρτσελόνα: Αιχμές κατά της διοίκησης από τον Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ σε δηλώσεις του «πέταξε καρφιά» κατά της διοίκησης των μπλαουγκράνα για διάφορα κατευθυνόμενα άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ εναντίον των παικτών.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε μέσα στην έδρα της Χετάφε με 2-0 κι επέστρεψε κοντά στην κορυφή. Μετά το τέλος του ματς όμως ο Ζεράρ Πικέ δεν μάσησε τα λόγια του και άφησε αιχμές κατά της διοίκησης των μπλαουγκράνα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός αμυντικός τάχθηκε κατά μελών της διοίκησης αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κατευθυνόμενα άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ εναντίον των παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά συνέβησαν για ένα άρθρο στην El Mundo Deportivo, που υπέγραφε ο Τσάβι Μπος.

Οι παίκτες της «Μπάρτσα» είχαν ένα ομαδικό δείπνο την Τετάρτη στην οποία συζήτησαν και αυτό το θέμα και βγαίνει πως θεωρούν ότι το συγκεκριμένο άρθρο εκπορευόταν από ανθρώπους της διοίκησης που θέλουν να αποποιηθούν δικές τους ευθύνες για να τις φορτώσουν στους ποδοσφαιριστές.

«Δεν θέλουμε να νευριάσουμε. Όταν δύο πλευρές δεν θέλουν να νευριάσουν, δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούν. Ξέρουμε την διοίκηση, ξέρουμε ποιες είναι οι εφημερίδες και ποιος γράφει τι, ακόμη κι αν δεν εμφανίζεται το όνομά τους. Πρόθεσή μας είναι να παίζουμε μπάλα και να κερδίζουμε τίτλους. Ελπίζω κανείς να μην θέλει προκαλέσει επεισόδια για πράγματα που δεν υπάρχουν», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ