Σεβίλλη- Σοσιεδάδ 3-2

Σεβίλλη- Σοσιεδάδ 3-2

Η Σεβίλλη έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες, επικράτησε 3-2 της Ρεάλ Σοσιεδάδ με ανατροπή και έπιασε τους Βάσκους στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η Σεβίλλη προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Εϊμπάρ και φιλοδοξούσε να νικήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ώστε να μην απομακρυνθεί από την πρώτη τετράδα. Απέναντί τους οι φορμαρισμένοι Βάσκοι, οι οποίοι αν και προηγήθηκαν από νωρίς, απώλεσαν το προβάδισμα, με την Σεβίλλη να επικρατεί με 3-2 για την έβδομη αγωνιστική της La Liga.

Η Σοσιεδάδ μπήκε με τη φόρα των τελευταίων επιτυχημένων αποτελεσμάτων (3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα), «παγώνοντας» τους γηπεδούχους μόλις στο 4ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Οριαθάμπαλ.

Η αντίδραση της Σεβίλλης ήταν άμεση με τον Νολίτο να ισοφαρίζει με εκπληκτικό πλασέ στο 18′ έπειτα από συστημένη σέντρα του Μπανέγα. Η ομάδα του Γιούλιεν Λοπετέγκι ήταν ορμητική και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε, με το 1-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου.

Ό, τι δεν κατάφερε στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η Σεβίλλη, το πέτυχε ο Οκάμπος στο 47′, με δυνατό σουτ από διαγώνια θέση, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μογιά.

Οι παίκτες του Λοπετέγκι βρήκαν αρκετές φορές ανοιχτούς χώρους, αλλά Μπανέγα και Οκάμπος δεν βρήκαν δίχτυα στο 67′ και στο 69′. Οι δύο ομάδες είχαν από μια ακόμη ευκαιρία, αλλά τα γκολ πέτυχαν οι αλλαγές των δύο προπονητών.

Ο Φράνκο Βάθκεθ πέτυχε το 3-1 με κοντινό πλασέ έπειτα από διώξιμο του Μογιά στο 80′, με τη Σοσιεδάδ να μην καταφέρνει κάτι περισσότερο από τη μείωση του σκορ στο 87′ με τον νεοεισελθώντα Πόρτου.

Το τελικό 3-2 έφερε ανακούφιση στον Γιούλιεν Λοπετέγκι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

 

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 27/9
Βιγιαρεάλ-Μπέτις 5-1
(39’, 76’ Εκαμπί, 68’ πεν. Καθόρλα, 90’+2’ Μορένο, 90’+4’ Τσουκουέζε – 48’ Έμερσον)

Σάββατο, 28/9
Μπιλμπάο-Βαλένθια 0-1
(27’ Τσερίσεφ)

Χετάφε-Μπαρτσελόνα 0-2
(41’ Σουάρες, 49’ Φίρπο)

Γρανάδα-Λεγανές 1-0
(28’ Πουέρτας)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Κυριακή, 29/9

Εσπανιόλ-Βαγιαδολίδ 0-2
(25’ πεν. Μίτσελ, 94’ Πλάνο)

Έιμπαρ-Θέλτα 2-0
(47’ Εξπόσιτο, 60’ Ορεγιάνα)

Αλαβές-Μαγιόρκα 2-0
(76’ πεν. Λούκας Πέρεθ, 86’ Χοσέλου)

Λεβάντε-Οσασούνα 1-1
(4’ Ερνάνι – 57’ Ρουμπέν Γκαρθία)

Σεβίλλη-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2
(18’ Νολίτο, 47’ Οκάμπος, 79’ Βάσκες – 4’ Ογιαρθάμπαλ, 87’ Πορτού)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ