Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μέσι

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μέσι

Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του ο Αργεντινός, ο οποίος κατάφερε να ακολουθήσει μέρος της προγραμματισμένης προπόνησης της Μπαρτσελόνα.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος από το καλοκαίρι ταλαιπωρείται από αλλεπάλληλους τραυματισμούς.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ο Αργεντινός ένιοωσε ενοχλήσεις στη γάμπα, με αποτέλεσμα να τεθεί και πάλι εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πλέον, στο «μπλαουγκράνα» στρατόπεδο αδημονούν για την επιστροφή του βραχύσωμου επιθετικού στην αγωνιστική δράση, όμως κύρια προτεραιότητα είναι να μην παρθούν ρίσκα με την περίπτωσή του.

Η κατάσταση, πάντως, του Μέσι φαίνεται πως βελτιώνεται, αφού ο 32χρονος βγήκε κανονικά στο γήπεδο και ακολούθησε μέρος της προγραμματισμένης προπόνησης, όπως ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, πλέον στη Βαρκελώνη υπάρχει αισιοδοξία πως ο μιρκός μάγος θα καταφέρει να είναι έτοιμος για τον επικείμενο αγώνα απέναντι στην Ίντερ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ