«Δεν είμαστε σε πόλεμο με τον Πικέ»

«Δεν είμαστε σε πόλεμο με τον Πικέ»

Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Κορντονέ, αποκάλυψε τη συνάντηση με τον Ζεράρ Πικέ, σε μία προσπάθεια συμβιβασμού με τον αρχηγό της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αρχίσει καλά στην Primera Division και καταλαμβάνει την 5η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 13 βαθμούς μετά από 7 παιχνίδια. Η αρνητική εκκίνηση έχει προκαλέσει κριτική στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στους παίκτες, ενώ δεν έχουν λείψει οι… θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι πιο παλιοί παίκτες υποπτεύονται ότι συγκεκριμένα ρεπορτάζ στον καταλανικό Τύπο υποκινούνται από τη διοίκηση, η οποία προσπαθεί να αποσείσει τις δικές της ευθύνες.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Ζεράρ Πικέ, εξέφρασε ανοιχτά αυτή την άποψη μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα και προειδοποίησε τον παράγοντα που υποκινεί τη φημολογία να το σταματήσει. Η δήλωση του Πικέ προκάλεσε συναγερμό στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και κάλεσαν άμεσα τον ποδοσφαιριστή στα γραφεία.

«Πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση διοικούντων με τον Πικέ, για να δώσουμε διευκρινίσεις για το ζήτημα. Η κανονικότητα έχει επιστρέψει και οι παίκτες νιώθουν ήρεμοι. Οι οπαδοί είναι μαζί μας και έδειξαν την υποστήριξη τους. Δεν είμαστε σε πόλεμο με τον Πικέ» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Κορντονέ.

Λήξη συναγερμού στο Καμπ Νόου, τουλάχιστον προς το παρόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ