Κανιθάρες: «Η Βαλένθια ακύρωσε πρόγραμμα κατά του παιδικού καρκίνου λόγω κριτικής στον Λιμ»

Κανιθάρες: «Η Βαλένθια ακύρωσε πρόγραμμα κατά του παιδικού καρκίνου λόγω κριτικής στον Λιμ»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Βαλένθια, Σαντιάγο Κανιθάρες, προχώρησε σε μια απίστευτη καταγγελία, κατηγορώντας την ομάδα ότι ακύρωσε το πρόγραμμα κατά του παιδικού καρκίνου που χρηματοδοτεί ο ίδιος, λόγω της κριτικής που έκανε στη διοίκηση.

Η διοίκηση της Βαλένθια και ο πρόεδρος, Πίτερ Λιμ, προχώρησαν σε μια απαράδεκτη κίνηση, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε, ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Σαντιάγο Κανιθάρες.

Ο Ισπανός γκολκίπερ κατηγόρησε την διοίκηση της ισπανικής ομάδας ότι ακύρωσε τη χρηματοδότηση προγράμματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου, λόγω της κριτικής που άσκησε για τις αποφάσεις του Πίτερ Λιμ και των συνεργατών του.

«Η Βαλένθια ακύρωσε το πρόγραμμα για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου που είχαμε συμφωνήσει επειδή έκανα κριτική στον Πίτερ Λιμ», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας. Να θυμίσουμε ότι πέρσι ο Κανιθάρες έχασε τον πεντάχρονο γιο του από την «επάρατη» νόσο, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Ο 49χρονος άλλοτε γκολκίπερ των, υπηρέτησε την Βαλένθια από το 1998 έως και το 2008, αποτελώντας μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι συμφώνησε με την Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίσει το πρόγραμμα, απογοητευμένος από τη στάση του «αγαπημένου» του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα ακόμα σίριαλ με πρωταγωνίστρια την διοίκηση των «νυχτερίδων», η οποία δεν σταματά να αποκτά εχθρούς, με τους φιλάθλους να επιθυμούν εδώ και καιρό την αποχώρηση του Πίτερ Λιμ από τον προεδρικό «θώκο» των κυπελλούχων Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ