«Φλερτάρει» με αρνητικό ρεκόρ καριέρας ο Μέσι

«Φλερτάρει» με αρνητικό ρεκόρ καριέρας ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι θα συμπληρώσει αύριο (6/10) 134 ημέρες χωρίς να βρει δίχτυα, με τη χειρότερη επίδοσή του είναι οι 146 ημέρες από τη σεζόν 2006-07.

Η νέα σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αλλεπάλληλους τραυματισμούς.

Σαν αποτέλεσμα, ο Αργεντινός έχει χάσει αρκετά παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και δεν έχει καταφέρει ακόμα να βοηθήσει την ομάδα του στη μάχη που δίνει για τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ισπανία.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο μικρός μάγος των Καταλανών δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα από την αρχή της σεζόν, ενώ από την τελευταία φορά που ήταν σε θέση να σκοράρει (στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Σεβίλλη) έχουν παρέλθει 133 ημέρες.

Δεδομένου, μάλιστα, πως ο 32χρονος δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη, η αποχή του από τα γκολ θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο, με τον ίδιο να οδεύει πλέον σε αρνητικό ρεκόρ καριέρας.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη περίοδος που ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει διήρκεσε 146 ημέρες τη 2006-07, με τον βραχύσωμο επιθετικό να βιώνει ξανά την ίδια κατάσταση 12 χρόνια αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ