Ο Κλάιφερτ «τρώει» τον Βαλντές από τη Μασία

Ο Κλάιφερτ «τρώει» τον Βαλντές από τη Μασία

Ο Βικτορ Βαλντές μετά από ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Πάτρικ Κλάιφερτ,. Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του προπονητή της ομάδας Νέων της Μπαρτσελόνα.

Ο Βίκτορ Βαλντές είναι προπονητής της ομάδας Νέων των Καταλανών. Ο βετεράνος γκολκίπερ με μεγάλη θητεία τους Μπλαουγκράνα εργάζεται στη Μασία από τον Ιούλιο, αλλά όλα δείχνουν πως η θητεία του θα τερματιστεί πολύ σύντομα.

Όπως αναφέρουν καταλανικά Μέσα, ο 37χρονος είχε φραστικό επεισόδιο με τον διευθυντή των Ακαδημιών της Μπάρτσα, Πάτρικ Κλάιφερτ, το οποίο φαίνεται πως έχει προκαλέσει ρήξη στις σχέσης των δύο ανδρών, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές.

Ο Βαλντές αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το πόστο του σύντομα, με τον έξι φορές πρωταθλητή Ισπανίας να έχει ενημερώσει τους παίκτες του για τη σοβαρότητα της κατάστασης και να σχεδιάζει την επόμενη μέρα στον χώρο.

Χαρακτηριστικό είναι πως δεν θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο προγραμματισμένο ματς κόντρα στην Ταραγόνα, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ