Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 4-2

Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 4-2

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 της Γρανάδα, το έκανε... ντέρμπι καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε τη χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 92', με τη «Βασίλισσα» να μένει πρώτη με 18 βαθμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 της Γρανάδα, το έκανε… ντέρμπι καθώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε τη χαριστική βολή διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 92′, με τη «Βασίλισσα» να μένει πρώτη με 18 βαθμούς.

Η Ρεάλ πλέον είναι στο +5 από την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο, καθώς αύριο (6/10, 22:00) φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο «Camp Nou». Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά, καθώς προηγήθηκε μόλις στα πρώτα 101 δευτερόλεπτα με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Μπέιλ έβγαλε ωραία παράλληλη μπαλιά και ο Γάλλος δεν λάθεψε, πετυχαίνοντας το 29ο γκολ του στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019.

Ο Εντέν Αζάρ σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′) και έκανε το 2-0, ενώ με βολίδα του Μόντριτς στο 61′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 και όλοι θεωρούσαν πως το υπόλοιπο του ματς είναι μία τυπική διαδικασία.

Κι όμως. Μέσα σε οκτώ λεπτά άλλαξαν όλα, καθώς ο Ματσίς με πέναλτι στο 69′ και ο Ντουάρτε με προβολή στο 77′ μείωσαν σε 3-2. Τελικά, οι… καρδιές των φίλων της Ρεάλ επανήλθαν στις θέσεις τους, με τον Χάμες Ροντρίγκες να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις. Να σημειωθεί τέλος, πως ο Κολομβιανός άσος πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τους «μερένχες», μετά τον Μάιο του 2017 καθώς είχε πάει δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Αρεολά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Οντριοθόλα, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος (34′ Μόντριτς), Μπέιλ (83′ Χάμες Ροδρίγκες), Αζάρ (70′ Ισκο), Μπενζεμά

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ, Ντουάρτε, Νέβα, Μοντόρο (6′ Γκοναλόν), Αζίζ (61′ Βαδίγιο), Πουέρτας, Ερέρα, Ματσίς, Σολδάδο (64′ Φερνάντεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ