Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 2-1

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 2-1

Η Οσασούνα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στην Βιγιαρεάλ και να μείνει σε απόσταση βολής από τις θέσεις της Ευρώπης. Αυτοκτονία για το «κίτρινο υποβρύχιο» που θα ανέβαινε έστω και για λίγες ώρες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι στο «El Sadar» είχε βαφτεί για ένα ημίχρονο στα… κίτρινα. Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Πάου Τόρες.

Συνέχισε να καθορίζει τον ρυθμό, ωστόσο το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου έμελλε να αλλάξει οριστικά. Η γηπεδούχος Οσασούνα έκανε μία σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας με 2-1!

Αρχικά ο Φακούντο Ροκάλια ισοφάρισε σε 1-1 με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Έπειτα από 35 περίπου λεπτά μοιρασμένης κατοχής (52%-48%), αλλά και ευκαιριών (15-16), ο Εζεκιέλ Άβιλα κατάφερε με πανέμορφο αριστερό πλασέ, από δύσκολη γωνία, να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Η Οσασούνα ανέβηκε στην 11η θέση, έχοντας 11 βαθμούς, ωστόσο απέχει μόλις τρεις από την δεύτερη θέση, με ένα ματς όμως περισσότερο.

Από την άλλη πλευρά, το «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε στην 9η θέση (επίσης με 11β.) και έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, έστω και για λίγες ώρες, αφού αύριο υπάρχουν κι άλλοι αγώνες για τη La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ