Ύμνοι Ζιντάν για Βαλβέρδε

Ύμνοι Ζιντάν για Βαλβέρδε

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον 21χρονο μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τη Γρανάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Γρανάδα όμως χάρη στο τελικό 4-2 κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εδραιωθεί στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Πολυτιμότερος παίκτης για τους Μαδριλένους αναδείχθηκε ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος κυριάρχησε στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ έδωσε και μια ασίστ στον Εντέν Αζάρ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Ουρουγουανό, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική δουλειά που κάνει εντός αγωνιστικού χώρου.

«Ο Βαλβέρδε ήταν σπουδαίος σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Δουλεύει συνέχεια για να βελτιώνεται και το δείχνει τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ (σ.σ. του Αζάρ) οφειλόταν στη δική του δουλειά καθώς κυνήγησε και κέρδισε τη μπάλα.

Από την πλευρά του, ο 21χρονος τόνισε: «Για να είσαι νικητής, θα χρειαστεί να ξεπεράσεις εμπόδια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Το ξέρω αυτό και μου δίνει κίνητρο να τα καταφέρω στην Ρεάλ. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Ο προπονητής έχει δείξει πως μου έχει εμπιστοσύνη και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ