Καρεμπέ: «Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Καρεμπέ: «Δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να επιστρέψει στη Ρεάλ»

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα μίλησε ο Γάλλος, ενώ αναφέρθηκε και στον τεχνικό της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Επετειακός αγώνας ανάμεσα στη Μπολόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την ίδρυση του ιταλικού συλλόγου διεξήχθη χθες το βράδυ, με τον Κριστιάν Καρεμπέ να δίνει κανονικά το «παρών» με τη φανέλα των «Μερένχες».

Στο περιθώριο δηλώσεων μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στην Ρεάλ Μαδρίτης του φίλου του, Ζινεντίν Ζιντάν:

«Το μήνυμά του ήταν συγκινητικό. Μετά από αυτό δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο χορτάρι και να παίξουμε», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος παράγοντας και στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει για το αν λείπει από την Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Φέτος είναι πρώτη στη βαθμολογία η Ρεάλ. Τα πάει καλά όμως δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας ομάδας που είχε κερδίσει τόσα πολλά. Θεωρώ πως η φιλοδοξία του είναι να ξαναδώσει νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ».

Όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα, ο Καρεμπέ τόνισε πως η Γιουβέντους παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: «Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας, φέτος βλέπω μεγαλύτερη ισορροπία και χάρη στην Ίντερ και στην Νάπολι θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός. Για την Σαμπντόρια δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχουν ανάγκη από βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ