«Κύμα» διαρρήξεων στην Ισπανία με τελευταίο θύμα τον Άσπας

«Κύμα» διαρρήξεων στην Ισπανία με τελευταίο θύμα τον Άσπας

Ο 32χρονος επιθετικός της Θέλτα, Ιάγο Άσπας είναι ο τελευταίος Ισπανός ποδοσφαιριστής του οποίου διέρρηξαν το σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή.

Ένα «κύμα» διαρρήξεων σε σπίτια γνωστών Ισπανών ποδοσφαιριστών πλήττει τη χώρα τους τελευταίους μήνες. Χωρίς να είναι σαφές εάν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των κρουσμάτων, η ισπανική αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη.

Στο μεταξύ, το τελευταίο θύμα είναι ο Ιάγο Άσπας. Το πατρικό του 32χρονο ποδοσφαιριστή της Θέλτα στην επαρχιακή πόλη Μοάνα της Γαλικίας, διαρρήχτηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Άσπας και η οικογένεια του δεν βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα και η ληστεία εκτιμάται ότι σημειώθηκε μεταξύ 20:30 και 23:30, ώρα Ισπανίας.

Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν χρυσαφικά, τιμαλφή, ρούχα, ρολόγια και μετρητά, συνολικής αξίας 100.οοο ευρώ, όπως γνωστοποίησε η γαλιθιάνικη αστυνομία.

Ο Άσπας μένει τις περισσότερες μέρες στο Βίγκο, προκειμένου να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Θέλτα. Ωστόσο, ο Άσπας έχει γεννηθεί στη Μοάνα και διατηρεί το πατρικό του, το οποίο επισκέπτεται όσο το δυνατόν συχνότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ