«Όχι» της Μπαρτσελόνα για αλλαγή έδρας στο Clasico (pic)

«Όχι» της Μπαρτσελόνα για αλλαγή έδρας στο Clasico (pic)

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να δεχτεί αλλαγή έδρας στο Clasico λόγω των όσων συμβαίνουν στην Καταλονία παρά μόνο μετάθεση του ντέρμπι σε άλλη ημερομηνία.

Η κατάσταση στην Καταλονία βρίσκεται εκτός ελέγχου τις τελευταίες ημέρες με τον κόσμο να έχει βγει στους δρόμους και να διαμαρτύρεται για την καταδίκη εννέα Καταλανών αυτονομιστών για τον ρόλο που είχαν όταν το 2017 με ηγέτη τον Κάρλες Πουτζδεμόν επιχείρησαν την ανεξαρτητοποίηση της περιφέρειας.

Μάλιστα για αύριο Παρασκευή τα καταλανικά συνδικάτα εξήγγειλαν γενική απεργία με τον ξεσηκωμό να κορυφώνεται. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης το οποίο είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο (26/10 14:00) στο Καμπ Νου και αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο να πραγματοποιηθεί υπό τον φόβο επεισοδίων και επιδείνωσης της κατάστασης.

Ένα από τα σενάρια που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό της αλλαγής έδρας με το ματς να γίνεται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και να γίνει το ματς του δεύτερου γύρου στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ όμως ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο και σήμερα με επίσημη ενημέρωσή της, η μεγάλη αντίπαλός της γνωστοποίησε πως ούτε εκείνη δέχεται αυτή τη λύση.

https://twitter.com/mundodeportivo/status/1184781848355975169

Το πιθανότερο και αυτό για το οποίο φαίνεται πως δεν είναι αρνητική και η Μπάρτσα είναι το ματς να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία όταν τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει και θα έχει αποκατασταθεί η τάξη.

Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο, πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ματς είναι η 18η Δεκεμβρίου με την οριστική απόφαση να αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ