Έιμπαρ – Μπαρτσελόνα 0-3

Έιμπαρ – Μπαρτσελόνα 0-3

Με την επιθετική της τριάδα να πετάει «φωτιές» η Μπαρτσελόνα συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 της Έιμπαρ εκτός έδρας. Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τους «μπλαουγκράνα».

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Έιμπαρ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας και πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στην La Liga αλλά και πέμπτη συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Μέσι, Σουάρες και Γκριεζμάν τα γκολ των Καταλανών.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για την Μπαρτσελόνα που στο 14′ πήρε προβάδισμα με τον Γκριεζμάν ύστερα από μπαλιά του Λενγκλέ να φεύγει απέναντι από τον Ντμίτροβιτς και με πλασέ που χτύπησε και στο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 31′ ο Μέσι έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0 ενώ οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί κυρίως με σέντρες χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα μπήκε με στόχο να «καθαρίσει» το ματς και αυτό έκανε. Αρχικά στο 58′ Σουάρες, Γκριεζμάν και Μέσι συνδυάστηκαν υπέροχα με τον τελευταίο να πλασάρει και να γράφει το 2-0 για την ομάδα του. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντινός έφυγε απέναντι από τον Ντμίτροβιτς αλλά έδωσε πάσα για τον Σουάρες που προ κενής εστίας έκανε και το 3-0 για τους «μπλαουγκράνα»

Από κει και μετά ο ρυθμός έπεσε με την Μπαρτσελόνα να σκέφτεται περισσότερο το ματς με την Σλάβια Πράγας για το Champions League ενώ με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε προσωρινά στην κοπρυφή της La Liga με 19 βαθμούς.

Εμπαρ: Ντμίτροβιτς, Ντε Μπλάσις, Ολιβέιρα, Αρμπίγια, Κοτ, Λεόν (63′ Εξπόζιτο), Ντιόπ, Αλβάρεζ, Ορεγιάνα, Τσαρλς (79′ Κίκε Γκαρσία), Ένριχ (71′ Ινούι)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λανγκλέ, Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο (46′ Σεμέντο), Αρτούρ (71′ Βιδάλ), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (79′ Ράκιτιτς), Γκριεζμάν, Σουάρες, Μέσι

https://www.youtube.com/watch?v=SKT5M9_BbYA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ