Ατλέτικο Μαδρίτης- Βαλένθια 1-1

Ατλέτικο Μαδρίτης- Βαλένθια 1-1

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με την Βαλένθια στο «Wanda Metropolitano», για την ένατη αγωνιστική της La Liga.

H Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από το αρχικό 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, πηγαίνει από «γκέλα σε γκέλα». Αυτή τη φορά ήταν η Βαλένθια, εκείνη που πήρε αποτέλεσμα από τους «ροχιμπλάνκος», με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να διώξει το άγχος. Ωστόσο, οι Σαούλ Νίγκεθ, Άλβαρο Μοράτα και Ντιέγκο Κόστα δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Γιάσπερ Σίλεσεν.

Το γκολ για τους γηπεδούχους τελικά ήρθε στο 36′, παίρνοντας προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα. Οι γηπεδούχοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Οι Μαδριλένοι διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη, αλλά ο αρχηγός της Βαλένθια είχε διαφορετική άποψη.

Ο Ντάνι Παρέχο λοιπόν στο 82′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Λι των φιλοξενούμενων, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Σιμεόνε να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ