Ζιντάν: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

Ζιντάν: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες»

Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την ήττα από την Μαγιόρκα ωστόσο όπως δήλωσε δεν ανησυχεί μετά από αυτό το κακό αποτέλεσμα που έριξε την Ρεάλ από την κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ ηττήθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν με 1-0 από την Μαγιόρκα και «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της La Liga στην οποία πλέον βρίσκεται μόνη της η Μπαρτσελόνα.

Οι Μαδριλένοι δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο κόντρα στους νησιώτες και παρ’ ότι είχαν αρκετές απουσίες ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν στάθηκε εκεί τονίζοντας παράλληλα πως δεν ανησυχεί με την εικόνα της ομάδας του.

«Το ξεκίνημά μας στον αγώνα ήταν πολύ κακό. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες στην συνέχεια, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να έχουμε αγωνιστική συνέπεια, να δείχνουμε κάθε τρεις μέρες που παίζουμε πως είμαστε καλοί, αλλά δεν το κάνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ, γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι φέτος, θα πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία» ανέφερε ο Ζιντάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ