Αλαβές – Θέλτα 2-0

Αλαβές – Θέλτα 2-0

Η Αλαβές εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-0 της Θέλτα, παίρνοντας τρίποντο… ανάσα και ξεκολλώντας από την ουρά της βαθμολογίας της La Liga. Ένα γκολ και μία ασίστ για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ.

Η Αλαβές φιλοξένησε στον Μεντοθορόθα τη Θέλτα για την 9η αγωνιστική της La Liga με αμφότερες τις ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα ματς με αρκετές καλές στιγμές, το VAR ήταν ο πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος ακυρώνοντας ένα γκολ της Θέλτα στο 15’΄και ανακαλώντας την απόφασή του να δώσει πέναλτι στην Αλαβές στο 35’.

Πέραν αυτού οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους με τον Χοσέλου να σημαδεύει το δοκάρι (34’), αλλά το σκορ έμεινε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε δράση ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Στο 53’ μετά από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Μαγκαγιάν άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος ο Πέρεθ με άμεσο τελείωμα εντός περιοχής, νίκησε τον Μπλάνκο στο 82’ για το 2-0 της Αλαβές, η οποία ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Primera Division.

https://youtu.be/7d1TccubR1s

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ