Παιδομάζωμα… εκατομμυρίων ξεκινά η Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Παιδομάζωμα… εκατομμυρίων ξεκινά η Ρεάλ Μαδρίτης (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζει ακόμα τη «μετά-Ρονάλντο» εποχή και ψάχνει από τώρα τους σταρ του μέλλοντος για να διασφαλίσει την όσο το δυνατό ομαλότερη μετάβαση στη νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε όπς ήταν αναμενόμενο ένα τεράστιο κενό στους Μαδριλένους.

Τόσο στην επιθετική τους λειτουργία, όσο και στον γενικότερο τρόπο που λειτουργούσε ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα μιας και ο CR7 είναι μια μορφή που εδώ και καιρό ξεπερνά τα αυστηρά ποδοσφαιρικά όρια.

Όπως και να έχει η Ρεάλ, ως ένας από τους ιστορικότερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο, ποδοσφαιρικά και εμπορικά, οφείλει να συνεχίσει και να βρει τα νέα αστέρια της επόμενης δεκαετίας.

Καλός ο Αζάρ και ο κάθε Αζάρ για το «σήμερα», αλλά οι Μερένχες κοιτάζουν και το «αύριο» σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Δύο από τους παίκτες που φιγουράρουν στα ρεπορτάζ μάλιστα είναι αυτά του Τζέιντον Σάντσο και Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ.

Ο Σάντσο πρόκειται για ένα από τα παιδιά θαύματα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Ντόρτμουντ τον απέκτησε το 2017 έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ το 2017 και έχει ήδη στα 19 του εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία στα 100 εκατ. ευρώ! Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ είναι ήδη 10 φορές διεθνής με τα Λιοντάρια (2 γκολ), ενώ κουβαλά και την εμπειρία 66 αναμετρήσεων με την Ντόρτμουντ έχοντας συνολικά 18 γκολ και 30 ασίστ.

Από την άλλη έχουμε τον «φονικό» Νορβηγό στράικερ, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ. Μόλις τον Γενάρη του 2019 πήρε μεταγραφή από την Μόλντε στην Red Bull Σάλτσμπουργκ, έναντι 5 εκατ. ευρώ και έχει δείξει πως πρόκειται για έναν φορ… δυναμίτη.

Ο πανύψηλος (1.97μ) 19χρονος επιθετικός τράβηξε τα φώτα πάνω του μετά από το χατ τρικ που πέτυχε στο Champions League κόντρα στην Γκενκ. Εκτός αυτού όμως μιλάμε για έναν επιθετικό που κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος με 18 γκολ και 5 ασίστ σε 12 εμφανίσεις με τους Αυστριακούς, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2017, σε Μόλντε και Σάλτσμπουργκ, μετράει συνολικά 39 γκολ και 11 ασίστ σε σύνολο 67 συμμετοχών, δίνοντας του το χρίσμα του διεθνούς με την Εθνική Νορβηγίας (2 συμμετοχές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ