Ατλέτικο Μαδρίτης- Μπιλμπάο 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης- Μπιλμπάο 2-0

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σαούλ και Μοράτα οδήγησαν την ομάδα του Σιμεόνε στην επικράτηση.

H Ατλέτικο Μαδρίτης είχε να νικήσει από τις 25 Σεπτεμβρίου και το ματς με την Μαγιόρκα. Οι παίκτες του Τσόλο Σιμεόνε δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και ανέβηκαν προς στιγμήν στην κορυφή της La Liga (ένα ματς περισσότερο από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ), επικρατώντας της Μπιλμπάο με 2-0.

Από τη μεριά τους οι Βάσκοι, έμειναν για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς εκτός έδρας νίκη. Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 29ο λεπτό, όταν ο Σαούλ σούταρε από το ύψος του πέναλτι και έγραψε το 1-0, με τον Ισπανό να πετυχαίνει το «παρθενικό» του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το γκολ οπισθοχώρησε, αλλά ήταν επικίνδυνη στην κόντρα. Αντίθετα οι Βάσκοι δεν απειλούσαν και το ημίχρονο έληξε 1-0.

Στο 65′ οι «ροχιμπλάνκος» καθάρισαν το παιχνίδι, όταν μετά από προσπάθεια του Κορέα, ο Αργεντινός έδωσε έτοιμο γκολ στον Μοράτα, με τον 27χρονο να γράφει το τελικό 2-0.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ