Ράκιτιτς : «Ο Κουτίνιο είναι ευπρόσδεκτος στην Μπαρτσελόνα»

Ράκιτιτς : «Ο Κουτίνιο είναι ευπρόσδεκτος στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε για τα σενάρια που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει συμφωνήσει με τον Φελίπε Κουτίνιο και ο Κροάτης ξεκαθάρισε πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ευπρόσδεκτος στους μπλαουγκράνα.

Τα σενάρια για την μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν τα τελευταία 24ωρα με τις πληροφορίες να λένε πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στην Ισπανία προκειμένου να ανακοινωθεί από τους Καταλανούς.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση του μεσοεπιθετικού της Λίβερπουλ, μίλησε ο Ιβάν Ράκιτιτς σχολιάζοντας την επικείμενη μεταγραφή του Κουτίνιο στην Μπάρτσα. Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο λέγοντας πως θα είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα αν όντως πάρει μεταγραφή, όπως και οποιοσδήποτε αποφασίσει να αγωνιστεί στους Κυπελλούχους Ισπανίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράκιτιτς:

«Κάθε καλός παίκτης είναι ευπρόσδεκτος και ο Κουτίνιο είναι ένας καλός παίκτης. Με όλο το σεβασμό προς την ομάδα του, τη Λίβερπουλ και τους οπαδούς της, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν ερχόταν.

Αν έμενε στη Λίβερπουλ θα του ευχόμαστε όλοι την τύχη στον κόσμο. Πρέπει να σκεφτούμε τους παίκτες που είναι ήδη εδώ, πιστεύω ότι έχουμε πραγματικά καλή ομάδα. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Αν υπάρχει πιθανότητα να το κάνουμε με τον Κουτίνιο, ή άλλον παίκτη, τότε τέλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ