Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα : «Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αν νικήσει η Μπαρτσελόνα» υποστηρίζει ο Πουγιόλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα : «Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα αν νικήσει η Μπαρτσελόνα» υποστηρίζει ο Πουγιόλ

Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του και μία πιθανή νίκη της Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα το «τελειώσει», σύμφωνα με τον Κάρλες Πουγιόλ.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεφύγει βαθμολογικά στη La Liga από κάθε άλλη ομάδα. Ακόμη και από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να φτάνει για την ώρα τους 11 βαθμούς με τους Μαδριλένους, όμως, να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το Clasico που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να μειώσουν. Όμως αν δεν γίνει αυτό; Θα έχει τελειώσει πρόωρα το πρωτάθλημα; Η απάντηση είναι όχι και ανήκει στον Κάρλες Πουγιόλ.

Ο εμβληματικός αρχηγός των Καταλανών με δηλώσεις του υπογράμμισε πως σε περίπτωση νίκης των Μπλαουγκράνα τίποτα δεν τελειώνει.

«Πολλά μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε υπάρχουν και άλλες ομάδες που είναι πιο κοντά στη Μπαρτσελόνα σε σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να προσέξουν το παιχνίδι, γιατί κρύβει αρκετούς κινδύνους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ