Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Η Ατλέτικο προηγήθηκε με τον Μοράτα στο 70' αλλά ο «κεραυνός» του Λούκας Πέρεθ στο 83' της στέρησε τη νίκη που θα την ανέβασε στην κορυφή της La Liga με ματς παραπάνω.

Την ευκαιρία να βρεθεί για λίγες ώρες στην κορυφή της La Liga έχασε η Ατλέτικο Μαδρίτης που αν και προηγήθηκε με τον Μοράτα δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και δέχθηκε την ισοφάριση από το εκπληκτικό σουτ του Λούκας Πέρεθ.

Στους 20 βαθμούς και στην πρώτη θέση μαζί με την Γρανάδα η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που έχει όμως ένα παραπάνω ματς από την συγκάτοικό της στην κορυφή και δύο από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη η Αλαβές έφτασε στους 12 βαθμούς και την 13η θέση της βαθμολογίας.

Όσο για το ματς, οι φάσεις ήταν λιγοστές στο πρώτο ημίχρονο με τα σπουδαία να συμβαίνουν στο δεύτερο μέρος εκεί που στο 70′ η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μοράτα ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς δύο λεπτά μετά σε πολύ μεγάλη ευκαιρία που είχε.

Έτσι ήρθε η τιμωρία με τον Λούκας Πέρεθ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο 83′, με φανταστικό σουτ στο παραθυράκι του Όμπλακ δίνοντας έτσι στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αλαβές: Πατσέκο, Λαγουάρδια, Βιδάλ, Ντουάρτε, Μαγκαγιάν, Μανού Γκαρσία, Αγιρεγαμπίρια, Γουακσό (75’ Μπερκ), Λούκας Πέρεθ, Χοσελού (88’ Πίνα), Ριόχα (68’ Πονς)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Φελίπε, Αρίας, Ερμόσο, Λόντι, Ερέρα (60’ Μοράτα), Σαούλ, Λεμάρ, Γιορέντε (46’ Παρτέι), Κορέα, Κόστα (70’ Κόκε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ