Γκουαρντιόλα: «Ο Τσάβι αργά ή γρήγορα προπονητής στην Μπαρτσελόνα»

Γκουαρντιόλα: «Ο Τσάβι αργά ή γρήγορα προπονητής στην Μπαρτσελόνα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε για τον Τσάβι και τόνισε ότι σύντομα ο Ισπανός θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Στο πρόσωπο του πρώην ποδοσφαιριστή του, Τσάβι βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, εκείνον που θα αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Σίτι είναι απόλυτα σίγουρος ότι ο Τσάβι θα αναλάβει την Μπάρτσα, ενώ ρωτήθηκε και για το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι «μπλαουγκράνα» έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός τεχνικός δεν έμεινε μόνο στη διατύπωση αυτής της άποψης, αλλά προχώρησε και στην τεκμηρίωσή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Είναι ακόμα πολύ νέος, αλλά θα συμβεί. Καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο, έχει πολύ πάθος και αφιερώνεται σε αυτό που κάνει. Είναι γενναίος και ξεκάθαρος», εξήγησε χαρακτηριστικά στο «Catalunya Radio» ο Γκουαρντιόλα.

«Πέρασα υπέροχα. Μεταξύ των αγώνων δεν υπήρχε πολύς χρόνος για διασκέδαση, ωστόσο κατά τη διαδικασία του χτισίματος της ομάδας παρατηρούσα ότι οι αλλαγές λειτουργούσαν και ότι όλα έβαιναν καλώς. Έβλεπα τη συμπεριφορά μεταξύ των ποδοσφαιριστών, τη χημεία που αναπτυσσόταν και τον σεβασμό τους για τη φανέλα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ