Χετάφε – Γρανάδα 3-1

Χετάφε – Γρανάδα 3-1

Η Χετάφε επικράτησε με 3-1 της Γρανάδα και την έριξε στην 3η θέση της La Liga. Νίκη για Εϊμπάρ (2-1) επί της Βιγιαρεάλ, μοιρασιά (2-2) στο Μαγιόρκα Οσασούνα.

Το τρένο της Γρανάδα, έκανε… στάση στη Μαδριτη. Η Χετάφε υποδέχτηκε τη μεγάλη έκπληξη της La Liga και φρόντισε από το πρώτο ημίχρονο να δείξει τις ορέξεις της, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ένα υπέρ της 2-0 που διαμόρφωσαν οι Άνχελ (35’) και Αραμπαρί (41’) σε ένα πεντάλεπτο φωτιά για τους γηπεδούχους.

Η Γρανάδα έβγαλε αντίδραση όπως ήταν αναμενόμενο, μειώνοντας σε καλό σημείο στο ματς με τον Πουέρτας (74’), με τον Τιμόρ στο 88’ να κλειδώνει το ματς κάνοντας το 3-1. Δοκάρι είχαν οι επικίνδυνοι φιλοξενούμενοι με τον Σάντσες στο 90+6’. Η ήττα αυτή έριξε την ομάδα του Μαρτίνεθ στην 3η θέση, πίσω μόνο από την Μπάρτσα και τη Ρεάλ που έχουν ένα ματς λιγότερο λόγω αναβολής του Clasico.

Από την άλλη είχαμε θρίλερ στο Municipal de Ipurua της Εϊμπάρ. Η τοπική ομάδα σε ένα ματς για γερά νεύρα επικράτησε με 2-1 της Βιγιαρεάλ, στερώντας έτσι την ευκαιρία από τα κίτρινα υποβρύχια να πάρουν το τρίποντο της νίκης και να βρεθούν στη ζώνη του Champions League.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κίκε στο 65’, με τον Μορένο να ισοφαρίζει στο 88’. Και εκεί που όλοι έμοιαζαν ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, ένας παλιός μας γνώριμος από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, δημιούργησε για τον Ορεγιάνα ο οποίος σκόραρε στο 90+5’ για την σπουδαία επικράτηση της Εϊμπάρ.

Τέλος στη νησιωτική Ισπανία και τη Μαγιόρκα, η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Οσασούνα. Προηγήθηκε δις από το σημείο του πέναλτι με τους Ζούνιορ (21’) και Σεβίγια (75’), με τους φιλοξενούμενους να έχουν τις απαντήσεις με τους Καρντόνα (69’) και Γκαρσία (77’). Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Μαγιόρκα με 11, με την Οσασούνα να βρίσκεται στη 10η θέση με 15 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ