Εσπανιόλ- Βαλένθια 1-2

Εσπανιόλ- Βαλένθια 1-2

Η Βαλένθια ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 70', αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα απέναντι στην Εσπανιόλ (1-2) και επέστρεψε στις νίκες στη La Liga, έπειτα από περίπου ένα μήνα.

Η Βαλένθια είχε να πανηγυρίσει στη La Liga από τις 5 Οκτωβρίου και τη νίκη επί της Αλαβές στο «Μεστάγια».

Στη Βαρκελώνη το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν της Εσπανιόλ βρίσκονταν στην «ουρά» της βαθμολογίας και οι δε της Βαλένθια ήθελαν να μην χάσουν την επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Τελικά, οι «νυχτερίδες» σημείωσαν ένα πολύ σημαντικό «διπλό», επικρατώντας της Εσπανιόλ με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρόκα στο 31′, ύστερα από χέρι του Κοντογκμπιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θελάδες ανέβασε τους δείκτες της πίεσης και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον ίδιο τρόπο. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Ντάνι Παρέχο, ευστόχησε από τα 11 βήματα και σημείωσε το 1-1 στο 69′.

Το γκολ της ανατροπής ήρθε στο 80ο λεπτό από τον Μάξι Γκόμες, με τον Ουρουγουανό να σκοράρει με κεφαλιά, χαρίζοντας έτσι στη Βαλένθια τη νίκη. Στην αντίπερα όχθη, η Εσπανιόλ παρέμεινε καθηλωμένη στην επικίνδυνη ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ