Λεβάντε- Μπαρτσελόνα 3-1

Λεβάντε- Μπαρτσελόνα 3-1

Η Λεβάντε μέσα σε επτά λεπτά πέτυχε τρία γκολ (61'-68'), ανέτρεψε τα δεδομένα απέναντι στην Μπαρτσελόνα (3-1) και έδωσε την ευκαιρία στη Ρεάλ να προσπεράσει (εάν νικήσει την Μπέτις) στην κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα- σοκ στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια», χάνοντας 3-1 από την Λεβάντε. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προηγήθηκε με πέναλτι του Λίο Μέσι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος μέσα σε επτά λεπτά.

Σε περίπτωση που το βράδυ (22:00) η Ρεάλ Μαδρίτης επιβληθεί της Μπέτις, θα προσπεράσει τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, σε μια φάση που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.  Ο Λουίς Σουάρες τραυματίστηκε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στον πρώτο κακό οιωνό για την Μπαρτσελόνα.

Η Λεβάντε στο δεύτερο ημίχρονο, με την αυτοπεποίθηση στα ύψη έπειτα από την μεσοβδόμαδη νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ, πίεσε και δικαιώθηκε.

Μέσα σε ένα οκτάλεπτο (60’, 63’, 68’) η ομάδα από την Βαλένθια, σημείωσε τρία γκολ με τους Καμπάνια, Μπόρχα Μαγιοράλ και Ραντόγια και πήρε μία σπουδαία νίκη (3-1) απέναντι στους Καταλανούς.

Ήταν η πρώτη ήττα της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα έπειτα από τις 21 Σεπτεμβρίου, με την ομάδα του Ερνέστο βαλβέρδε να μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στη La Liga πριν το «στραπάτσο» στην Βαλένθια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ