Clasico : Τα «καλά Χριστούγεννα» του Πικέ

Clasico : Τα «καλά Χριστούγεννα» του Πικέ

Έχει ακούσει πολλά. Είναι persona non grata στη Μαδρίτη. Σήμερα όμως, η μέρα ήταν δική του. Ο Ζεράρ Πικέ πανηγύρισε τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο clasico, ευχόμενος... καλά Χριστούγεννα προς πάσα κατεύθυνση.

Είναι persona non grata στη Μαδρίτη. Πραγματικά ανεπιθύμητος στην ισπανική πρωτεύουσα από τους οπαδούς της Ρεάλ, αφενός λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, αφετέρου διότι πηγαίνει ορισμένες φορές το τρολάρισμα προς τους αντιπάλους σε άλλο επίπεδο. Ακόμα και όταν αγωνίζεται με την Εθνική, το γιουχάισμα πάει… σύννεφο.

Σήμερα όμως, ήταν η μέρα του. Ο Ζεράρ Πικέ ήταν εκ των κορυφαίων της Μπαρτσελόνα στο διπλό – μισό πρωτάθλημα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν και γιόρτασε με ένα λιτό αλλά περιεκτικό -και προς πάσα κατεύθυνση όπως το ερμηνεύουν ΜΜΕ στην Ισπανία- μήνυμα στο Twitter.

Μέσα σε περίπου μια ώρα, το «τιτίβισμα» του Καταλανού στόπερ αριθμεί πάνω από 80.000 αντιδράσεις, με οπαδούς της Μπαρτσελόνα να αποθεώνουν εκείνον και την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα -τον ακολουθεί εδώ και καιρό το παρατσούκλι αυτό- πρόεδρο, καθώς έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αναλάβει την ηγεσία του συλλόγου όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το post του Πικέ στον λογαριασμό του στο Twitter

https://twitter.com/3gerardpique/status/944572332252811264

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ