Φουλάρει για Ομπαμεγιάνγκ η Μπαρτσελόνα!

Φουλάρει για Ομπαμεγιάνγκ η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει βρει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Σουάρες στην κορυφή της επίθεσης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Είναι γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει για τον Λουίς Σουάρες και ότι κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί από την Μπαρτσελόνα για να έρθει ένας πιο ελπιδοφόρος επιθετικός.

Ο Ουρουγουανός και φέτος πάντως τα πηγαίνει περίφημα, όμως καλώς ή κακώς η Μπαρτσελόνα παίρνει τα μέτρα της κοιτάζοντας την επόμενη μέρα για το καλό του συλλόγου.

Ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, ως ο αντί-Σουάρες, ενώ παράλληλα ο Γκαμπονέζος φέρεται να ψάχνει ένα νέο κίνητρο και να αγωνιστεί στο Champions League.

Το El Chiringuito ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι ο Γκαμπονέζος φορ ενδιαφέρει ζεστά την Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που στην Αγγλία λένε ότι θέλει να φύγει, με την Άρσεναλ πάντως να μην είναι πρόθυμη να τον χάσει τόσο εύκολα.

Το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ με τους Κανονιέρηδες εκπνέει το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι Λονδρέζοι τον είχαν αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2018 αντί 64 εκατ. ευρώ από την Ντόρτμουντ. Με την φανέλα της Άρσεναλ ο 30χρονος επιθετικός μετράει 50 γκολ και 12 ασίστ σε 78 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ