Μπαρτσελόνα- Θέλτα 4-1

Μπαρτσελόνα- Θέλτα 4-1

Η Μπαρτσελόνα με δύο μαγικές εκτελέσεις φάουλ του Λίο Μέσι, επικράτησε 4-1 της Θέλτα, στο ντεμπούτο του πρώην «ερυθρόλευκου» Όσκαρ Γκαρσία και έπιασε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή.

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα ήταν οριακή, μετά την ήττα 3-1 από την Λεβάντε και την λευκή εντός έδρας ισοπαλία με τη Σλάβια Πράγας για το Champions League.

Αυτός που ανέλαβε να αποκαταστήσει την τάξη δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Λίονελ Μέσι, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει χατ- τρικ και να στέλνει τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα αυτά στο ντεμπούτο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ο 32χρονος άνοιξε το σκορ στο 23′, αλλά ο Ουρουγουανός μπακ, Ολάθα, ισοφάρισε στο 42′ για τη Θέλτα, γράφοντας το 1-1. Και όμως δεν ήταν αυτό το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τον Αργεντινό σταρ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην εκπνοή του ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι άνοιξε και το δεύτερο, με τον Μέσι να γράφει το 3-1 και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη δεξιά γωνία του Μπλάνκο.

Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Σέρχιο Μπούσκετς στο 85′ που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Με τη νίκη αυτή, η Μπαρτσελόνα πήγε στους 25 βαθμούς κι έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga, ενώ η Θέλτα, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 9 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ