Ισοφάρισε τα χατ-τρικ του Κριστιάνο ο Μέσι (pics)

Ισοφάρισε τα χατ-τρικ του Κριστιάνο ο Μέσι (pics)

Με το χατ-τρικ κόντρα στην Θέλτα ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 34 στην La Liga ισοφαρίζοντας την αντίστοιχη επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια ομάδα μόνος του είναι ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και το απέδειξε για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι κόντρα στην Θέλτα. Με τρία δικά του γκολ, τα δύο από ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, οδήγησε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη νίκη με 4-1 κόντρα στην ομάδα του Βίγκο και τη διατήρησε στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Ρεάλ.

Το χατ-τρικ που σημείωσε ο Αργεντινός ήταν μάλιστα το 34ο στην καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα (52ο συνολικά) και έφτασε έτσι την επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είχε επίσης 34 με τη φανέλα της Ρεάλ. Δεδομένου ότι ο Πορτογάλος από πέρσι έχει φύγει από τους Μαδριλένους, είναι θέμα χρόνου να καπαρώσει την πρωτιά και σε αυτή την κατηγορία ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του Μέσι που πετυχαίνει χατ-τρικ με τα δύο από τα τρία γκολ να προέρχονται από απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Σε οποιαδήποτε διοργάνωση με τη φανέλα των Καταλανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ