Πάπε Ντιόπ : Ελεύθερος από την Εσπανιόλ, συνεχίζει στην Εϊμπάρ

Πάπε Ντιόπ : Ελεύθερος από την Εσπανιόλ, συνεχίζει στην Εϊμπάρ

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ που ενδιέφερε την ΑΕΚ έλυσε το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ.

Ο Πάπε Ντιόπ έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς. Ο 31χρονος αμυντικός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εϊμπάρ.

Το συμβόλαιο του Σενεγαλέζου χαφ έληγε κανονικά τον Ιούνιο του 2018, ωστόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα για τη λήξη της συνεργασίας τους. Ο Ντιόπ έμεινε για 2,5 χρόνια στην Εσπανιόλ με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε 58 φορές σημειώνοντας 3 γκολ.

Η μεταγραφή του Ντιόπ αφορά και την ΑΕΚ, αφού ο παίκτης είχε προταθεί στους κιτρινόμαυρους ως αντικαταστάτης του Γιάκομπ Γιόχανσον. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε στόχο του προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ. Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, η ΑΕΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για να καλύψει το κενό του Σουηδού μέσου της. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα στο ματς της Σουηδίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, ο Γιόχανσον είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ