Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 3-1

Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 3-1

Στα... πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας της Μαγιόρκα με τη Βιγιαρεάλ, καθώς τα τρία από τα τέσσερα γκολ μπήκαν από την άσπρη βούλα. Οι γηπεδούχοι τελικά επικράτησαν με 3-1 και πήραν διαφορά πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη Μαγιόρκα έγινε των… πέναλτι!

Στο πλαίσιο αναμέτρησης μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Βιγιαρεάλ για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν μία σπουδαία νίκη με 3-1, με τη «σφραγίδα» της άσπρης βούλας.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία από τα τέσσερα γκολ του αγώνα μπήκαν με εκτελέσεις πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο η Μαγιόρκα προηγήθηκε με 2-0 χάρη στις εκτελέσεις πέναλτι των Τζούνιορ (13′) και Ροντρίγκες (23′), ενώ η Βιγιαρεάλ μείωσε σε 2-1 με τον ίδιο τρόπο. Ο Καθόρλα στο 49′ ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε από τον Κούμπο στο 53′. Η Μαγιόρκα με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 16η θέση με 14 βαθμούς, ενώ η Βιγιαρεάλ παρέμεινε στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ρέινα, Σάστρε, Λούμορ (85′ Κάμπος), Βαλιέντ, Ράιγιο, Μπάμπα, Ροντρίγκεθ, Φέμπας, Κούμπο (66′ Σένε), Ζούνιορ, Μπούντιμιρ (82′ Αμπντόν)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γκασπάρ (81′ Τριγκέρος), Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Ζεράρ Μορένο, Καθόρλα, Ιμπόρα (46′ Τσουκουέζε), Εκαμπί, Ανγκισά, Πένια, Μόι Γκόμες (68′ Οντιβέρος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ